Med Spinnvilt og Kate Sherratt fra Ashford.

Takk for en fin dag alle sammen, det ble gjensyn av koselige mennesker, det ble anledning til å treffe nye mennesker man har fulgt mange år på sosiale medier.  Vi husker ikke navnet på alle vi fikk se eller snakke med.  Men alle gjorde dette til en god opplevelse.  Bueskyttere, gartnere, tekstilkunstnere, bunads tilvirkere , lærere og studenter..lista kan være mye lenger.

Det ble en dag som som inneholdt alt fra, glitrende angelinafiber til ull av mange slag,

Vi fikk prøvd å spisse «hodetmuskelen» litt med å prøve å snakke engelsk igjen.
Kate Sherratt fra Ashford wheels and looms var der å demonstrerte både på elektrisk rokk og bruk av kardemaskin.  Hun kjenner produktene godt, og ga oss mange gode råd på hvordan vi kunne bruke utsyret fra Ashford litt bedre. Fri fra gamle vaner og egen inngrodde oppfattelse av bruken på vårt eget spinne/vevutstyr.  Hun er rett og slett en vitaminbombe.   Både i spinn og vev

Vi fikk se folk spinne de nydeligste fargene.
Alt fra dype krydderfarger med solen som hilste ærbødige små glimt blant sine stråler, til en lyseblå yndling der fiberlandingen så ut som man spant et lite stykke av himmelen over Atlantis.  Mange herlig mennesker.

Vi blander inn bruken av hammer og til en petit allegro.

Åpen dag hos Spinnvilt inneholder mye.  Det er en plass til mange forskjellige mennesketyper.
Alt fra den litt forsiktige nybegynneren til de som bruker utstyret i nesten blinde.

Spørsmål løses og nye mellommenneskelige forbindelser skapes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *