Bokomtale: Der Lilienhain

Bokomtale: Der Lilienhain
Brikkeveving for opptil 35 brikker.
Fra Claudia Wollny

Dette er en bok i kjent stil fra fra Claudia Wollny. Masse tegninger og bilder i tillegg til forklarende tekst på tysk og engelsk. 170 sider fylt med mange mønster basert på vevteknikken 3/1 twill (3/1 broken twill).

Ikke den letteste teknikken, men boken klarer mesterlig å forklare fremgangsmåten. For uten 100-vis av mønstre er det bakerst i boken forklart teknikken og hvordan brikkene skal settes opp. Kanskje ikke den boken en nybegynner starter med, men det er ikke mye om å gjøre.

Boken kan trygt anbefales.
Dessverre begynner flere av hennes bøker å bli vanskelig å få tak i.

Siden til forfatter finner du her.

Se også Der Lilienhain 2
Mønstrene i Der Lilienhain 1 og 2 kan selvfølgelig brukes om hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *